SlovenščinaDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

O podjetju

Keine Übersetzung.

Podjetje Abama les je bilo pred leti ustanovljeno z dvema ciljema. In sicer je bil in še vedno je prvi naš cilj, da s pomočjo svoje lastne proizvodnje kupcem in širšemu evropskemu in svetovnemu trgu lahko ponudimo kvalitetne izdelke za zdravo spanje. Med te izdelke predvsem štejemo posteljna ležišča oz okvirje ter postelje.

Vodilni proizvod iz naše proizvodnje so posteljna ležišča oz okvirji, ki so v osnovi lahko narejeni iz brezovega ali bukovega vezanega lesa. Obdelave okvirjev in vzmetnih letvic pa so lahko različne. Lahko so surove, smoljene, oblečene v različne dekorje folij ali pa celo lakirane. V tem primeru se popolnoma prilagajamo svojim kupcem in njihovim željam, saj se zavedamo, da nam je na tako zahtevnem evropskem trgu uspelo prav zaradi naše kvalitete, upoštevanja kupčevih želja in doslednega upoštevanja vseh dogovorov.

Poleg posteljnih ležišč oz okvirjev pa proizvajamo tudi postelje, tako iz masivnega kot vezanega lesa, ki so lahko lakirane ali pa voskane.

Drugi naš cilj pa je, da lahko svojim kupcem, predelovalnim in proizvajalnim podjetjem v posteljnem segmentu lahko ponudimo različen material, ki je potreben pri sestavi tovrstnih izdelkov. Med to štejemo brezove in bukove vezane plošče (s pripadajočimi certifikati o ustreznosti), vzmetne letvice iz brezovega in bukovega vezanega lesa, natur, s folijo, stranske letve s folijo oz oplaščene stranske letve, masivni elementi.

Med drugim pa lahko svojim kupcem ponudimo tudi različne končne izdelke narejene iz vezanega ali masivnega lesa (etc otroški stolčki, stoli, masivne postelje, nočne omarice, ...)